fredag 27 juli 2007

Trött om kvällen

Men så har en bunt nyttiga saker gjorts. Tider har bokats och kattmat har köpts. Och jag ska bli med cykel! Jag är totalt imbecill när det kommer till cyklar så då är det tur att man kan ruska fram folk med koll. Annars vore nog risken att jag köpte skräp dyrt alt. inte vågade köpa någon cykel alls. För alla cyklarna som säljs på Blocket är väl stulna? Eller?
Då är det tur att man råkar vara bekant med en flata som jobbar i en cykelaffär.

Bästa vännen antyder att jag just nu gör många saker som är ovanligt crazy. För att vara mig. Inte bara så att jag plötsligt får för mig att dricka rött te. Kanske är det så att man blir modig när livet är bra och glatt i övrigt. Eller så vill förändringar få sällskap av andra förändringar. Hur som helst är det trevligt.

onsdag 25 juli 2007

Kompetenta flickor

Idag har vi fått igång en bil som har stått stilla och avställd i två år. Och stiftat bekantskap med Svensk Bilprovning. Sånt som ingen av oss har koll på egentligen. Instruktionsbok fanns icke i bilen. Men en bil behöver ett laddat batteri och vips vaknar den till liv. Det ska helst sitta fast ordentligt. Motorolja är bra så det kan man hälla i (på rätt ställe). Spolarvätska ska tydligen alltid spädas med vatten innan användning upptäckte vi. Så nu vet vi det. Och det gick att hälla i lite vatten så där i efterskott. Och vatten i kylaren. Sen åkte vi. Fina som är den med körkort har aldrig kört i storstad. Jag är en flicka med rätt dåligt lokalsinne men med vägbeskrivningar från Eniro kan man komma rätt. Man kan även komma helt fel så det är en hit att använda sunt förnuft också.
Bensin finns i 95 och 98 oktan. Och man kan stå på en bensinmack och inte ha den blekaste aning om vilken sort den aktuella bilen vill ha för att bli glad. Om man sväljer ev. stolthet kan man gå in och fråga de som jobbar där. (Vår bil ville ha 95 oktan.) Dessutom ska man komma på vilken sida av bilen som bensinlocket sitter.
Fylla på luft i däcken är rätt läskigt, jag menar de kanske blir ledsna om man trycker i för mycket luft?
Vi hittade hur som helst till bilprovningen sen! I god tid. Hångla är som bekant ett trevligt tidsfördriv. Även om jag associerar en smula till dåliga porrfilmer när det kommer till flatigt hångel i en bil utanför en bilverkstad fylld med manliga män. Haha. Desto bättre att ta idén tillbaka till sin egen, att hångla är trevligt när man har tid över - även i en bil utanför Svensk Bilprovning. Det finns alltid varningsskyltar om att rökning är förbjuden (och en om "explosiv atmosfär"...). Precis bredvid gick det förbi en rökande kvinna. Men vi flög inte i luften.
Informativa skyltar blinkar, bara man har koll på vilket registreringsnummer ens bil har. Sen skulle man köra till "Port två". Vilken port då? Det fanns flera och den första märkt med "2" var fel för där stod redan en bil. Men det fanns en till och den var rätt.
Och jo, bilen gick igenom. "Den har stått stilla länge va? Mycke spindelväv på undersidan..." Vi måste byta lampor bara.

Det hela var riktigt skoj men jag vill ha mer koll! Och det är en smula coolt att vi lyckades fixa så att den dära bilen inte har körförbud längre.

måndag 23 juli 2007

Om någon skulle fråga mig i höst om min sommar.

Så skulle jag nog säga. Eh. Semester. Kärlek. Sovmornar och promenader. Sex. Och bra böcker. Sommaren försvinner så fort. Tänk om man kunde trycka på en paus-knapp just när att är sådär bra.
När det kommer till böcker så är jag lyckligt lottad just nu. Dels kunde jag hämta ut senaste Harry Potter på mitt paketutlämningsställe redan i lördags. Och senare samma dag så sätts Stora Sexboken i min händer. Den är så fin och så bra. Tänk om den hade funnits för sisådär 10 år sedan. Den har en bredd som gör att vem som helst som har sex med tjejer kan ha glädje av att läsa den. Så exemplar på varje bibliotek, på varje ungdomsmottagning. För att inte tala om alla bokhyllor och nattduksbord. Ett eget exemplar rekommenderas, jag tror det är en sån bok som är svår att få tillbaka om man lånar ut den. Fett med cred till Malinda och Helene som skapade!

fredag 20 juli 2007

Jag och min Double Strap Harness

Har bekantat oss. Vilket skänkte en viss känsla av att vara en tonårig oskuld igen. Fast av den manliga sorten. Det är här (och för all del annars också) jag varmt rekommenderar en bejakande sexpartner med humor och självdistans. Och att man helst själv också känner sig någonting ditåt. Så att man kan skratta åt ev. små svårigheter istället för att det blir jobbigt på något sätt.
Den är förvånansvärt bekväm. Mjukt skinn. Ser helt okej ut. Som jag gissade så var det svårare att hitta en bra vinkel kontra den varianten man sätter på låret. Men när man väl har kommit så långt så är det trevligt. Gled kanske en liten smula så jag skulle nog spänt den lite hårdare från första början. Däremot har man bra kraft och kontroll på rörelser.
Kopplingen till hetero-sex är rätt tydligt, men samtidigt finns det ju ingen heterosexuell man inblandad i det hela så sådana issues kan man lägga på hyllan. Eller använda lår-varianten.
Övning ger färdighet men ack så praktiskt det vore om man faktiskt hade haft känsel i dildon. Mycket sex kan som känt ge skavsår (Använd glidmedel!) och entusiasm tillsammans med dessa leksaker kan även skapa ett blåmärke. Ett litet ömt område som nog fick ta emot mycket av kraften i rörelserna. Men man är ju ingen mes så sånt kan betraktas som småpotatis kontra trevligheterna.

onsdag 18 juli 2007

Lite lat

Har jag nog blivit. Men jag har semester just nu, okej? Dagarna går. Jag pussar på en söt flicka. Råkar av praktiska skäl dra med henne dit där även en snutt av min familj var. Det hela har sakta med tiden fått en ganska seriös prägel. Känslor som stannar kvar.
Sovmornar, promenader. Man kan ge sig på att laga en egen laktosfri version av Chicken Tikka Masala bara genom att läsa på innehållsförteckningen på de färdiga burkarna i affären. (Det hemkokta receptet kan fås om så önskas.) Och det blir jättebra.
Man kan ha sex halva nätterna. Man kan prova harnesk nummer två. Den mer traditionella som sitter runt höfterna. Recension av den kommer.

lördag 14 juli 2007

Jag erkänner...

Jag gjorde mer än fantiserade. Så jag kan snarare ge en liten recension på prylen som fastnade i tankarna hos en viss flata senaste veckan. Den är skojig. Den inför ett touch av konditionsträning som jag nog mest har förknippat med mina få hetero-experiment.
Jag inser att jag tycker att det är otroligt trevligt att sätta på en tjej. Att det är lite svårt att manövrera någonting som man inte har någon känsel i, men å andra sidan får man rätt rask feedback från sin partner om det man försöker göra blir bra eller inte. Jag tror att man skulle få lite bättre kontroll med ett traditionellt harnesk som sitter runt höfterna. (Lovar att återkomma när den varianten är provad.) Å andra sidan, det faller sig så självklart för mig att trycka upp låret mellan benen på en annan brud. (Däremot kan det leda till olyckor om man skulle råka hångla med kille och göra samma sak. Rekommenderas inte.)
Man kommer riktigt nära! Ens lår har en diameter som passar väldigt bra mellan någon annans ben. (T.ex. kontra ens höftbredd.)
Och en cheezy biverkning. Sh! tillverkar ju egna silkondildos i diverse former, storlekar och färger. Det är fab! Dvs. man måste inte ha en tuggummi-rosa dildo om man inte väldigt gärna vill. MEN - basplattan som gör att dildon kan fästas i ett harnesk... Är stadig. Och hjärtformad. Vilket i kombination med denna harnesk ger ett hjärtformat avtryck på låret.

torsdag 12 juli 2007

Världsfrånvända timmar

Två veckor är otrevligt lång tid att inte träffa någon viktig på. Och lite läskigt när man inte har känt en person så lång tid dessförinnan. Tänk om man bara inbillat sig allting. Känslor kan vara flyktiga. Men när hon sen kom tillbaka på kvällen så var min primära vilja att inte släppa henne ur min famn. Talförmågan ville inte vara med men alla små nervändar var vakna. Då kan man skrota tvivel. Samtidigt nästan gråtfärdigt övertrött. Miljoner spänningar, även om skola och framtid som släppt. Jag sov lika lite i natt som de senaste nätterna men min kropp och själ är mer tillfreds idag.
Sömnig och halvt vaken i min säng imorse. Egentligen skulle jag bara krypa ner, pussa på henne och säga att jag går till jobbet. Att tidningen ligger vid fotändan av sängen. Jag reste mig först en timme senare. Leende slog hon armarna om mig och berättade att nu var jag fast. Lekte med tanken att ringa jobbet och säga: Tyvärr, jag har fastnat. Kan inte alls komma in idag.
Men jag ska föreställa en sån där vuxen människa så nu sitter på jag på jobbet ändå. Till slut. iTunes slumpar fram den ena bra låten efter den andra. Då vet jag att jag mår oförskämt bra för iTunes har egentligen inte min musiksmak om mornarna.

tisdag 10 juli 2007

Tjoho!

Jag är antagen! Jag har chansen att få utbilda mig till mitt drömjobb. Jag prenumererar på Om ett ord där man får mail varje dag med ett nytt ord. Gårdagens ord illustrerar helt dagens känsla.

"Vimmelkantig
Måndag 9 juli 2007.
När man är vimmelkantig är man yr och snurrig. Ordet används både bokstavligt och bildligt - om att ha varit med om något som gjort en alldeles utmattad.
Vimmelkantig har använts i svenskan sedan mitten av 1600-talet. Det är en sammansättning av det svenska dialektordet vimla eller svimla, att yra omkring, och av kantig.
Vimla har sitt ursprung i tyskans wimmeln, att röra sig ryckigt. Och kantig används ofta för att beskriva någon som är klumpig eller ryckig till sättet. "Han var så svensk, så klarögd, så butter och kantig, denna unga, linhåriga profet", skrev DN 1933."

Och imorgon kommer hon hem. Gudarna (som jag inte tror på) ler mot mig idag.

måndag 9 juli 2007

Åh jag dör....

Kan de inte bara fixa klart nu så att jag kan titta på mitt antagningsbesked. Snälla? Nu...? Men man ska väl inte vara allt för ivrig om budet är ändrat från "senast kl. 14" till "tidigast kl. 18".

söndag 8 juli 2007

I väntans tider

Jo, jag har sökt en sån där utbildning. Imorgon kväll får jag veta om jag ska rycka upp mina rötter från den här staden och flytta till en annan. Flytta till en viss frihet men till prestationer och krav. Flytta ifrån älskade människor. Flytta för en framtid. Flytta för förändring, både positiv och negativ sådan.

Dagarna har flugit fram. Det känns som om det nyss var torsdag och jag tyckte att dagarna stod stilla. Men icke. Snart besked. Och sen kommer hon hem. Mycket bra.

fredag 6 juli 2007

Mina blickar kan döda...

Så jag kanske borde lära mig att tänka på vart jag riktar dem... Det finns människor som är jobbiga. Sen finns det packade människor som är jobbiga. Det finns unga überhetero grabbar som just i gäng är skitjobbiga. I synnerhet om de är packade...

Trånga utrymmen som bussar och tåg. Många människor. Lilla jag. Och ett gäng packade kaxiga grabbar. En utmärker sig som en liten smula mer kaxig än de andra. En sån som ställer sig för nära. Det fanns inget utrymme att backa undan på. Så ja. Jag spände blicken i honom. Med tanke på att jag inte alls var upplagd för debatt den dagen så var det korkat. För då skulle jag givetvis involveras i diskussionen... Han frågade om min åsikt i en fråga med hänvisning till att jag "såg ut som en demokrat". Haha. Klämde ur mig någon lagom defensivt om att jag inte kände hans polare så att jag inte hade någon aning om just grabben som diskuterades förtjänade "att krypa" eller inte.
Sen vandrade grabbens tankar vidare varpå frågan "Äru homosexuell eller?" kom... Till grabbens stor chock svarade jag ja. Så han var tvungen att fråga en gång till för att se om han verkligen hörde rätt. Sen såg han nöjd ut, sträckte på sig som en tupp och skanderade leende för mig och alla andra passagerare: "Asså, du är nog bra på vad du gör men jag är europamästare i att slicka fitta!" Hahaha. Jag visste inte att det anordnades EM i sådana färdigheter. Men jag var trött, inte alls på bra humör och därför infann sig en viss ilsken ton i diskussionen efter det. Så jag tror nog att de blev roade, grabbarna. Äsch, hade jag varit mer pepp hade jag kunnat ge något käckt svar som ptja... Att han kanske borde lära sig suga kuk också om han nu var fulllärd när det kom till fittslickande. Eller att jag misstänker att jag skulle ha färdigheter när det kommer till CBT. För jag tror nog att han hade varit tvungen att gå hem och googla den förkortningen. (Jag tänkte alltså inte på Cognitive Behavioural Therapy utan på någonting helt annat som förkortas på samma sätt.)

Eller så kanske jag borde lära mig att inte glo på folk om jag inte vill prata med dem. Men samtidigt har jag ett litet men växande behov att slänga käft. Kanske för att jag aldrig vågade göra det när jag var liten. Men jag ska nog välja mina strider lite mer kräset. Heh.

torsdag 5 juli 2007

Sisådär 440 km bort.

Det är tur att internet finns både här och där. Och vi sitter här på varsitt håll och skickar meddelanden med nästan identiskt innehåll till varandra samtidigt. Jo, vi förtjänar sannerligen varandra men det har jag tänkt redan tidigare. Livet är rätt bra ändå.

Det är farligt när man börjar titta på flygbiljetter och inser att egentligen... ja, egentligen så skulle jag kunna åka över helgen. Men det är ju så få dagar kvar nu. De går fort. Men om hon sa: Kom! Så skulle jag nog åka. Det är inte många människor jag är beredd att släppa det mesta av vad jag har i mina händer för stunden. Men hon finns. Och några innerligt älskade vänner.

tisdag 3 juli 2007

Långt borta...

Ibland är timmen sen och sängen borde locka. Ögon grusiga och trötta. En sådär lagom pervers diskussion fick tiden att försvinna. Men just precis nu, när hon skriver att hon saknar mig. Beröringen saknas. Då känns de återstående nätterna för många. Jag vill ha hennes ansikte mot min hals trots att det kittlas. Min hand vill vila mot den lena nacken. Det känns förtvivlat ensamt som att någons ensamhet skulle smitta många mil bort. Men jag är ju kapabel och självständig så imorgon lär ensamheten vara borta igen. Förrän till kvällen om jag råkar vänta tills jag är nästan övertrött. Då smyger den tillbaka på ett ofrivilligt återbesök.
Väntan. Denna väntan och annan väntan. Som tar slut en och samma vecka. Om jag lägger mig i sängen nu och blundar riktigt hårt så kanske jag kan vakna lagom till mitten av den veckan. När hon kommer hem och jag redan har fått det läskiga beskedet.

måndag 2 juli 2007

Jag har fått paket!

Och det gick ganska raskt. Beställning sent på tisdag kväll, skickas iväg onsdag eftermiddag. Landar i Sverige på fredagen och kan hämtas ut av mig på måndag. Happyhappy. Skickades rekommenderat.

Är nu ägare till ett nätt litet harnesk i mjuk skinn som sitter bra kring mina smala höfter. Möjligen lite vekt att sätta någon jättedildo i, men jag hade inte tänkt börja där heller. Attans att jag är lite av en gräsänka just nu. Men den som väntar... Bara en och en halv vecka till.
Otroligt trevligt med leksaker i silikon! Hur kan man vilja ha andra gummilika material, kemiskt stinkande och fulla av ftalater?