lördag 30 juni 2007

Jag och min Bögbjörnpappa och mitt eventuella körkort

Jag har en bög. Eller från början var han en granne och jag var typ sju bast gammal. Sen skaffade han en lika björnig make och jag växte till mig. När jag halvtomhalvt skräckslagen bevistade mitt första Pride i tonåren sprang jag på dem och de lade sina beskyddande vingar över mig. Det är en trevlig grej att ha björnpappor. Min Bögbjörnpappa är väldigt mycket bög och har pryttlat med design och som kock och går på läderklubb. Nu verkar det som att de ska skiljas. Å andra sidan har jag bondat mycket mer med Bögbjörnpappan som jag har känt sedan jag var sju så det är inte jättetraumatiskt om Bögbjörnmaken försvinner ur mitt liv.

Nu är tanken att jag ska bli ett tuff brud med körkort till skillnad från en tuff brud utan körkort. Det har blivit dags att ta tag i det projektet.
Och vem passar inte bättre som handledare än min Bögbjörnpappa. Så vi har precis genomlidit en tidig morgon för att gå på en handledarkurs som man tydligen måste gå på numera om man ska få övningsköra privat. Föräldrar med sina barn plus konceptet pojkvän som ska handleda sin flickvän verkade övriga gänget bestå av. Plus mig och min Bögbjörnpappa. Å andra sidan lärde man sig lite. Och informationsvideon om trafiksäkerhet från vägverket var från fräsigaste -80 tal. Självklart med actiontäta klipp på krocktester så att man kommer ihåg att man är extra dödlig i en plåtlåda på hjul. Tanten berättar att tjejer ofta underskattar sina körkompetens och att killar överskattar sin. Sen slängde hon ut frågan om någon trodde att det faktiskt är så att killar är bättre på att köra bil. Varpå ett par säger ja!? Som tur är så uppdaterar tanten deras kunskaper om detta.

torsdag 28 juni 2007

Lång dag går mot sitt slut

Efter en tolvtimmars arbetsdag, när man kommer hem halv tio på kvällen och gick hemifrån kvart i sju på morgonen. Då infinner sig lugnet när man sitter nyduschad men blött hår, när arbetskläderna är avtagna och ersatta med morgonrock. När man kan göra någonting varmt att dricka och lukterna från jobbet inte längre sitter i näsan.
Då kan man begrunda hur jag ska stå ut nu i två veckor. Nu när Hon har åkt hem för att hälsa på. Två veckor känns löjligt långt, det är ju bara två veckor. Tiden kommer gå fort, eller hur? Jag lär väl inte alls hinna sakna henne förfärligt? Hon åkte idag, jag pussade på henne tidigt tidigt imorse innan jag åkte till jobbet. Hon var varm, sömnigt halvvaken och mjuk. Så där så att jag skickade stora ord till henne i ett sms, på väg till morgonbussen. Nå, de där orden har redan varit på väg ett tag och det är nog en sådan sak jag vill ha sagt innan någon betydelsefull ger sig iväg bort en tid, på resa.
Gårdagen innehöll även otrevliga nyheter, sådana som gör mig trött och ledsen. Känslor som omformades till beslutsamhet, en viss sak måste jag göra för att bli fri. Så jag roddade i det, trots att jag egentligen enbart hade velat svepa in mig i hennes famn och så där bara råka glömma bort omvärlden. Ibland suger det att vara vuxen och ansvarstagande. Och det stjäl förbaskat mycket energi.

tisdag 26 juni 2007

Serious shopping!

Först surfade jag själv. Sen surfade jag med henne en kväll. Och det skapade en hel del idéer. Vissa mer hardcore än andra. Och andra kanske lite mer nybörjarvänliga.
På mitt konto fanns det retroaktiv löneförhöjning, sådana där oväntade pengar som man nästan måste göra någonting trevlig med.
Halvtrött efter jobbet (som idag bl.a. inkluderade att klippa en stor gräsmatta). Framför datorn. Jag tänkte: Äsch! Let's shop. Att inte heller fraktkostnaderna visade sig vara blodiga fick mig att plocka fram Visa-kortet. Så nu kommer jag glatt sitta och vänta på paket från Sh!

söndag 24 juni 2007

Midsommarhelg

När pappa ringde och undrade över min midsommarhelg så fick han en något censurerad version. Vi eh... lagade och åt mat (sant) och promenerade (sant). Pratade om livet (sant). Att vi igentligen sågs, åt mellanmål, sov middag, hade sex, lagade och åt middag, gick på promenad. Tittade på havet och sen hade sex halva natten. Behöver han inte veta. Det är inte som att vi gjorde något hälsovådligt. Risk för skavsår föreligger möjligen.

Femmelicious (eminent blogg!) skrev inte helt nyligen om fenomenet fontänorgasm. Någonting så där crazy som gärna skildras i porrfilm med en käck titel som "She squirts!!!". Inte mig själv förunnat (än så länge). Men jag har en gång haft en partner som kunde. En mäkta häftig känsla var det att kunna framkalla någonting sådant hos henne. Enligt henne var det definitivt en mer kraftfull orgasm än de andra. Det krävde heller ingen G-punktsstimulans, alla fungerar helt enkelt högst individuellt när det kommer till sex och orgasmer. Hur man kan ta det för urin begriper jag inte, vätskan har inte alls någon sådan doft. I en del porrfilmer kan det dock tänkas vara just urin. För i porrfilm som i alla annan film, kan man på gott och ont fejka det mesta.

fredag 22 juni 2007

Egentligen borde det vara lite kaos nu

Dödsfall på andra sidan vattnet, sjukdom på andra sidan stan. Meddelanden på mitt mobilsvar som jag helst vill slippa. Helg som inte är förknippad med de gladaste av minnen.

Trots detta lugn. Min egen privata sfär verkar ha bolstrade väggar som inte riktigt släpper igenom otrevligheterna. Sena meddelanden med trevligt och barnförbjudet innehåll följt av mer filosofiska diskussioner. Morgonfil överströdd med smultron. Trevligt mycket lön som trillar in på kontot. Tittade en gång till på lönespecen och upptäckte siffror som innebär löneförhöjning. (Å ena sidan är det väldigt trevligt att plötsligt få mer lön, å andra sidan tyder det väl kanske fortfarande på dåliga rutiner och bristfällig kommunikation när ingen talar om för mig att min lön har höjts...)

onsdag 20 juni 2007

Sommar!

Och vet ni, jag har ett sommarjobb! Ett extrajobb som jag slitit med under hösten, vintern och våren komplett med en arbetsgivare som är ett riktigt rivjärn. Men nu är det sommar och jag behövs hela dagar.
Chefen bjöd mig resolut på lunch ute i solen på stan efter en tyngre och illaluktande arbetsuppgift. Sen mera jobb följt av kaffepaus ute i solen. I förbifarten blir jag ombedd att plocka av chefens smultronland och ta med hem! (Chefen är allergisk.)
Så nu sitter jag här hemma, trött men med en liten burk med mogna smultron och funderar på om jag kanske ska ta en joggingtur idag igen.

måndag 18 juni 2007

En besserwisser, två ...?

Och pannkaksstekning. Ni anar inte så mycket åsikter man kan ha om småsaker. Då är det tur att vi båda ska vara sådana där vuxna människor som kommer på oss själva och kan skratta åt det hela. Dessutom är jag egentligen inte överförtjust i att just steka pannkakor så det är en ära jag glatt kan överlåta.

Så nu står den söta och steker pannkakor och jag försöker blogga. Det är lättare att skriva när man inte är distraherad. Ett luddigt djur har bosatt sig i min famn. Det distraherar också. Det är lättare att skriva när man är lite missnöjd än när man är nöjd. Förmodligen för att man hellre distanserar sig en smula från verkligheten när den suger och ser den på lite distans. Då kan man skriva om den. Nu är jag nöjd. Och vill inte tänka alls. Jag känner ju, räcker inte det?

Sex, sömn, mat och trevliga promenader verkar vara ett recept som håller mig nöjd. Däremot kan det dyka upp små fjantiga biverkningar. Som kan ha med sex att göra. Det var hur bra som helst när plötsligt mina vadmuskler bestämde sig för kramp. Aj säger jag bara. Smärta på helt fel sätt. Otroligt frustrerande. Skrattande rullade jag runt i sängen och försökte få mina krampande vader att slappna av. Haha. Tur att hon har ett sinne för humor.

lördag 16 juni 2007

Ingen förseningsavgift

Långsam lördag. Jag har fått sovmorgon, frukost, solsken. Promenad och vågor. Pussar, lunch och middag. Det blev ingen förseningsavgift på filmerna. Det är inte riktigt någon förseningsavgift på mig heller, även om man halvt oplanerat råkar låna mig sådär lite mer än ett dygn i sträck.
Nu sitter jag hemma igen och tänker att imorgon nog också blir en bra dag för jag kommer hinna pussa på henne då med.

torsdag 14 juni 2007

Slicka fitta!

Bl.a. Lebben har skrivit om det smått jobbiga med att förväntas slicka fitta om man själv inte riktigt är med på noterna. Jag tänkte vända på frågan. Hur frigjord jag än må känna mig ibland så har jag aldrig lyckats känna mig helt bekväm med fittslickandet. När det kommer till att bli slickad alltså. För passivt? Läskigt intimt? Att slicka fitta däremot är skoj när det uppskattas. Har inte funderat närmare på det och glatt ägnat mig åt annan sexuell praktik. Blivit slickad ibland men aldrig blivit särskilt till mig av just det.

Men så kom Dialekten in i mitt liv. Med en sexuell kreativitet och intensitet som håller mig leende dagarna igenom. Och hon går in för fittslickandet med en sådan entusiasm att jag utan några störande tankar når fascinerande höjder. Så jag får nog börja betrakta mig som frälst. Hemligheten bakom det är nog just att hon framstår som så totalt bekväm med det hon gör att jag inte kan låta bli att gilla läget.

tisdag 12 juni 2007

Kidnappad och bortskämd

Jag ägnade helgen åt att pryda Dialektens nyinköpta säng. Jag har inte längtat hem alls. Jag har sömnigt sträckt på mig mellan lakanen och hon har gått iväg för att köpa frukost. En frukost som serveras ute i värmen, i lätt skugga under ett körsbärsträd.
Kombon, kombons polare och Dialektens flickvän har dykt upp och vi har suttit där ute i trädgården. Det har varit riktigt gemytligt, det ni!

Jag kan tänka mig att göra om det hela. Jag placerade min tandborste i hennes badrum som en form av litet löfte. Idén var att köpa en ny tandborste under dagen sen. Men jag var sömnig och hängde med Bästa vännen. Och vips var klockan bortom stängningsdags. Ingen tandborste. Däremot väldigt lagom tid för att möta Dialekten som precis jobbat klart. Lömskt fick jag med henne hem till mig. Där jag sen lånade hennes tandborste som redan har bosatt sig i mitt badrum.

Ett litet i-landsproblem. Det är rätt bra att även sova på nätterna. Ibland i alla fall. Men inte tänker jag på sömn när Dialektens nakna hud uppenbarar sig precis intill mig. Vi har försökt och tänkt på sömn säkert i flera minuter till en början. Men sen så hamnar någon fingertopp någonstans på någons kropp och någons andning ändras. Och då är det klippt. Så vi tänkte att man kanske kan snabba på det hela lite. Så man hinner sova också. Och igår fungerade det faktiskt. Eller jag tänkte på sömn först. Sen tog hon ett sådant tag i mig att jag inte kunde tänka på något annat än henne. Men vi lyckades göra en intensiv med kort sak av det hela. Mycket bra när man måste upp dagen därpå.

lördag 9 juni 2007

I know goes really poly och annat

Jag har fått träffa henne nu. Dialektens flickvän. Flickvännen har i sin tur bl.a. en relation med grabben som Dialekten delar lägenhet med. Jag visste att alla tre skulle vara där och det skapade en liten men orolig känsla i magen.
Men sen så tänkte jag: Äsch, jag vill ju faktiskt veta om det här kan funka. Så jag åkte dit. Kombon har jag redan träffat. Flickvännen visade sig vara en försiktig och blyg tös. Och det hela kändes en smula konstigt men helt hanterbart. Kanske ytligt men om flickvännen hade gett ett mer kaxigt och självsäkert intryck så hade min osäkerhet blommat ut. Men nu lyckades jag inte läsa in något hot eller någon konkurrens i henne, hon var bara helt oförargligt närvarande. För att en stund senare ge sig iväg tillsammans med grabben.

Lugn och trevlig förmiddag med Dialekten. Hon har förresten köpt en bredare säng nu så att man kan sova utan att behöva trängas. En 90-centimeters säng är ju i det minsta laget, i varje fall om man även vill kunna sova båda två.

Promenera med henne till jobbet. På vägen där fick vi sällskap. En slajmig och ev. homofob variant: Snuskgubben som gärna fluktar lite. Eller mycket. Han dök upp bakom oss i rulltrappan och ställde sig nära, sådär så att man tror att han kanske vill gå förbi. Så vi makar på oss men han står kvar och tittar med stora ögon. Trappan tar slut och vi vandrar sakta mot Matlivs. Men nu med denna nya svans ett par meter efter oss. Vi närmar oss Matlivs och saktar in, medvetet långsamt. Fluktarn passerar men stannar ett par meter bort och fortsätter att stirra. Vi glor tillbaka vilket får honom att osäkert trampa fram och tillbaka. Jag kysser henne och vänder mig om för att gå tillbaka och hemåt. Tror ni inte att Fluktarn hänger på! Jag hade ett ärende på Apoteket en bit bort och dröjde mig medvetet kvar där inne en stund. När jag kom ut igen syntes han inte till.

torsdag 7 juni 2007

Jag ser homofober i buskarna

Och lite varstans tyvärr. Jag kan snart fira nästan 10 år som öppen flata. Galet! (Men så började jag rätt tidigt också.) Jag går gladeligen med flickor i handen på stan och drar mig inte för att pussa på dem. Jag möter upp människors blickar med leenden om jag orkar. På köpet har jag fått ögon i nacken och känsliga små tentakler omkring mig. För att kunna känna av om stämningen plötsligt förändras. För att inte missa hastiga rörelser i närheten.
Igår hade jag och Dialekten ett ärende inte helt långt ifrån en plats som några timmar tidigare kryllade av högerextrema typer. Jag noterade defensivt varje kortsnaggat huvud i närheten av oss. Men det var helt vanliga medelvänliga svenssons alternativt nassar som dolde sin tillhörighet väl.
Jag tror jag återsåg alkisen i hemmakvarteret som en gång blev så provocerad att han sjönk till nivån av mordhot. Nu fanns ingen sådan reaktion, men det kan ha varit fel gubbe. Tur är det, den gången blev jag nämligen våldsamt arg.

tisdag 5 juni 2007

En dag som denna

Solig, varm och vacker. Jag har blott och endast sex i tankarna. Jag skyller det helt på en person och det är egentligen ganska trevligt. Kanske en smula opraktiskt om jag nu förväntas vara produktiv i övrigt.
Jag ägnade bl.a. en stund åt att kontemplera över analsex. Jag har stött på människor med högst skilda åsikter om detta, från "Fel hål!" till "Ja tack, gärna". Brudarna har oftare dragit åt "Fel hål!"-hållet och de där få men queera grabbarna åt motsatt håll. Det kan självklart ha varit en slump. Eller så är många övertygade om att brudar inte skulle kunna uppskatta analsex. Och det är klart. Det säger ju sig självt att sånt där "tjej-sex" inte inkluderar någonting analt för det är ju knappast någonting som fina flickor ägnar sig åt. Eller?
Självklart gillar inte alla allt och valfrihet är någonting väldigt sympatiskt. Men det är sjukt trist när man begränsar sig själv utifrån fördomar och andra människors åsikter.

söndag 3 juni 2007

En solig vacker söndag...

Som denna så finns det så mycket man egentligen skulle kunna göra. Äta brunch med vackra människor. Kyssa söt flicka. Få solsken på näsan.
Eller så kan man stanna hemma i en ojämn kamp mot en förkylning som inte alls är välkommen. Tyvärr verkar den inte veta om det och satsar på att linda in min hals i ett smärtsamt grepp. Timmarna gick sakta framåt med hjälp av halva säsongen av Torchwood som enligt utsago skulle vara skojig utifrån "att karaktärernas sexualiteter skiftar väldigt mycket". Visst har det svept förbi lite samkönat hångel i rutan men jag är nog lite mer svårflörtad än så. Men det funkar som underhållning en sunkig dag som denna.

fredag 1 juni 2007

Juni!?

Hur gick det till? Vart tog våren vägen? Maj försvann i en svindlande hastighet och nu är det juni. Jag dras med en viss sömnbrist men annars leker livet. Måste lära mig att sova om nätterna. Annars kan det leda till hysteriska fnissanfall mitt i natten som eventuellt involverar rosa elefanter och annat underligt. Men om man gick och la sig mycket tidigare? En god vision men svårt när någon jobbar sen kväll.
Jag lånade hennes hårborste imorse och såg vips ut som en riktigt prydlig flicka. Förrädiskt, kanske borde köpa en egen? Vinden ute omformade frisyren lite men det blåsiga vädret känns helt rätt idag. Precis som det gråa duggregnet kändes rätt igår kväll. Min glada väderacceptans kan ha någonting att göra med känslan av att vara nöjd med tillvaron.