onsdag 30 maj 2007

Klubba tillsammans

Jag har varit ute igen. Dansat, för egen del bekräftat fördomen om mängden äldre bögar på det aktuella stället och druckit öl. Tillsammans med Vackra dialekten som aldrig fanns mer än någon knapp meter bort från min sida. Nu vet hon iofs att krogen inte är mitt favorithäng så kanske försökte hon ge extra stöd därför. Men jag har en känsla av att vi inte skulle vikit många meter ifrån varandra annars heller.
Det är nytt för mig. Gå ut med partner. För jag har nog aldrig riktigt gjort det förut. Mest gått ut med vänner under singelperioder. Kanske sett krogen mer som en möjlighet till ragg än någonting annat. Men någonstans på vägen började jag tycka om att dansa och då kan det ju vara kul att gå ut för den skull också. För varför går man annars ut med en partner, om man inte tycker att det otroligt skoj att umgås just på krogen? För att visa upp sin partner?
Det beror förmodligen på var man går ut någonstans men jag brukar oftast inte se särskilt många par ute tillsammans. Eller så har mina ögon bara spolat förbi dem som ointressanta, vem vet. ;P Jag kände mig kanske en liten smula uppvisad nu senast men det var ganska trevligt. Definitivt även trevligt att dansa med någon som jag redan vet att jag vill ta med hem ett par timmar senare.

måndag 28 maj 2007

Heterosexuell familjelycka

Jag befinner mig på en middag omgiven av människor som är halvt om halvt bekanta. Jag är ung och kvinna. Precis till vänster om mig sitter den yngsta mannen i sällskapet, som kan tänkas vara några år äldre än jag. Många i det här gänget är ljuvligt roliga och unga i sinnet. De har nördiga specialintressen som t.ex. Tolkien-sällskap.
Tvärst över bordet sitter en nybliven tvåbarnsmamma med sin lilla bebis i famnen. Rask spänner hon ögonen i mig och undrar om kanske inte jag vill låna bebisen lite. Haha. Sitter jag och ser så där fertil och bebissugen ut eller?!
Den är visserligen ohyggligt söt, pytteliten och somnade sött i min famn sen. Dreglade lite på min axel. När den skulle lämnas tillbaka så kom mannen vid min sida på att han nog också ville låna en liten stund. Så där sitter jag och räcker försiktigt över den sovande bebisen till honom. Och hu så heterosexuellt det kändes.
Nä ni. Jag vet inte om jag vill ha en egen bebis, inte än på många år i allfall.

lördag 26 maj 2007

Vackert

Nu har jag typ varit på dejt sörrni! Bruden är sjukt snygg. Om man bara har en estetisk vision i huvudet så skulle vi tillsammans bli ett väldigt vackert par. Hon vill träffa mig igen.
Det finns ett minus kopplat till detta som egentligen inte alls måste vara ett minus. Mer än möjligen för den sjukt snygga bruden. Jag är redan alldeles nöjd. Det kan inga estetiska visioner bräcka. Som att sitta och studera en vacker pralin, men med okänd fyllning, när man redan är mätt på goda praliner.
Det kan kanske komma stunder när jag inte är nöjd längre. För få saker är eviga. Men idag var jag svårdejtad och funderade mest på mjuk hud och över att man faktiskt kan ha mycket intressanta diskussioner om blåmärken.

torsdag 24 maj 2007

Pride. Eller inte Pride.

Sommar kommer komplett med Pridefestival. Spontant är jag sugen på att åka bort på alldeles egen semester istället för att gå på Pride. Varför blir jag inte till mig längre? Pride var någonting stort, spännande och smått läskigt för länge sedan.
Om jag bodde någon annanstans, mer isolerat så skulle det nog se annorlunda ut. Om 51 veckor om året var motvilligt insmetade av heteronormativitet och garderobsliv så skulle Pride fortfarande locka och kännas lite som ett vattenhål. Men jag har tvärtom en homonormativ vardag. Jag har nästan inga heterosexuella vänner. Vill jag gå ut finns det flera alternativ. Vill jag ägna mig åt sexualpolitiskt påverkansarbete kan jag göra det året om. Så Pride... Parad är fortfarande roligt. Men annars gör det ingen gigantisk skillnad. Vilket lyxproblem.

tisdag 22 maj 2007

Trevlig bieffekter

Man kan stiga upp tidigt och gå hemifrån. Anförtro en vacker brud ett par extranycklar för dagen och lämna henne sovande i sängen.
I en ond värld hade bruden kanske varit av den sämre sorten och... Ja, vad vet jag. Trashat lägenheten? Sålt bohaget på svarta marknaden?
Men den här bruden verkar fortfarande vara väldigt bra. Så där så man många långa timmar senare kan komma hem till blommor på bordet och färdig middag.

söndag 20 maj 2007

Först ingenting...

Sen allt på en gång. För visst verkar det vara så. För ett antal inlägg sedan skrev jag att jag funderade på tre brudar samtidigt. Och det är ingen hemlighet att en av de där brudarna har lyckats få mig på fall rätt ordentligt.
Men som genom ett trollslag så sitter jag nu plötsligt med mobilnummer till de andra två brudarna också. Varav den ena väldigt uppenbart har raggat på mig i ett mindre tillräkneligt tillstånd och sedan generat bett om ursäkt för detta. Heh. Råkade lova att träffa henne om en dryg vecka.

Och om jag vill så får jag. Underligt. Eller får och får. Det hela bygger givetvis på att någon ev. ytterligare brud tycker att konceptet är okej och att jag faktiskt vill själv. Intressant ny situation hur som helst.

fredag 18 maj 2007

Naglar

Jag känner väldigt tydligt när mina egna naglar blir för långa. De stör och det känns som att det fastnar en massa skräp under dem. Och har man sex med tjejer så är långa naglar så gott som alltid en smula opraktiskt. Nå, om man har sex på ett sätt som innebär att fingrar får fitt-kontakt vill säga eller om man vill peta på andra slemhinnor.
Att klippa av sig sina forna långa naglar verkar kunna funka som ett litet statement. En bekant för många år sedan levde ett väldigt heterosexuellt liv och hade minutiöst välskötta lååånga naglar. Jag tycke att hon var en smula läskigt. Ganska många år senare sprang jag på henne på ett café. De långa naglarna var borta! Men det säkraste tecknet var nog att hon hånglade med en blond brutta.
Lite naglar kan däremot vara skoj. Jag är lite förundrad över några små märken som fortfarande kan skönjas på min rygg sådär två veckor efter tillkomstdatum.

onsdag 16 maj 2007

Rekommenderas

Ibland kan man finna tid där man inte trodde att den skulle finnas. Man kan hinna ses fastän klockan säger att det är sent. Man kan ibland stuva runt jobbscheman så att de passar ens verklighet lite bättre. Man kan få rara SMS med innehåll som "Nu är jag faktiskt klar med allt så jag måste egentligen inte sova hemma..."
Man kan tyst stiga upp en tidig morgon och göra de saker som måste göras medan en vacker människa sover i ens säng. Sen kan man krypa ner igen. Sex före frukost som enligt klockan borde vara före lunch skapar en grund för en mycket trevlig dag.

tisdag 15 maj 2007

Tänka om.

Man ställs inför nya situationer. Om bruden ska få fortsätta att linda mig kring sitt lillfinger på längre sikt innebär det för mig att för första gången gå in i ett öppet förhållande. Av den polyamorösa sorten. Det finns redan ett befintligt förhållande sedan tidigare. Hur ställer jag mig nu till det? Jag och Bästa vännen bollade en sen kväll. Och lyckades i varje fall teoretiskt demontera hela idén om monogami. Jag har redan tidigare tänkt att just ett sexuellt öppet förhållande skulle kunna fungera. Skulle jag då bli sårad av hon står någon annan människa nära även känslomässigt? Jag har själv stått t.ex. Bästa vännen närmare än personer jag har haft ett förhållande med. Vad skulle göra mig ledsen? Jo, om hon inte längre visade att hon tycker om mig. Om hon inte längre vill lägga tid på att träffa mig. Jag skulle bli ledsen över att bli bortvald. Men jag skulle bli lika ledsen för dem sakerna även i ett monogamt förhållande.

Just nu blir jag tillvald. Ingen svartsjuka blommar än. Det är en smula underligt att hålla henne i handen samtidigt som hon pratar med sin flickvän i telefonen. Det är ovant att flickvännen hälsar till mig och att jag hälsar tillbaka. Jag kan tänka mig situationer som kan bli underliga om jag tänker långt fram. På sån där familjebildning. På högtider som firas "ihop". Men just precis nu känns allting bara trevligt. Och kanske en smula skönt att jag inte måste lova någon evig trohet. Inte lika mycket prestationsångest.

söndag 13 maj 2007

Lesbiskt sex till lesbisk schlager...

Bruden som för stunden lindar mig duktigt kring sitt lillfinger gillar konceptet med melodifestival. Vi bänkade oss framför hela härligheten och kombinerade detta med god mat. Blev glatt roade av det franska bidraget. Entusiastiska kommentarer, oftast av det dräpande slaget haglade. SMS med nära och käras åsikter dök upp och diskuterades. Men någonstans lagom tills det skulle börja röstas så försköts vår uppmärksamhet allt längre bort från schlagern. Och mer in under kläderna på varandra. Vem behöver kläder förresten, såna kan man ta av! Det fanns absolut inget minne av vilka länder som kom tvåa och tre, den kunskapen återskapades enbart med hjälp av DN imorse. Vår egen lilla värld var väldigt trevlig och vi var väldigt inne i den. Men i bakgrunden så stod fortfarande schlagerspektaklet på. Den serbiska och otroligt lesbianska balladen gick och vann. Och det slog oss att vi ägnade oss någonting som skulle kunna likna lesbiskt sex (jag är inte helt hundra på vad det är för någonting egentligen men jag har förstått att andra, oftast heteronormativa, människor tror att det är någonting jag ägnar mig åt) till tonerna av en misstänkt lesbisk powerballad. Sen skrattade vi oss halvt fördärvade. Ett charmigt internskämt. Bara att se henne djupt i ögonen och uttala ett känslosamt "Molitva!" för att få henne att kikna av skratt.

En sen, sexuell och humoristisk kväll kan följas av en långsam trevlig morgon. Hon passar så bra där vid mitt köksbord iklädd min morgonrock.

fredag 11 maj 2007

Happy!

En rar kollega tog in en stor kvist blommande hägg. Jag har varit glupande hungrig och blev lycklig av misosoppa. Under dagen finns goda förutsättningar för att hinna träffa familjen OCH hångla. Det ni! Inte samtidigt, men efter varandra.
I huvudet har jag Nina Simones "Here comes the sun" och ibland brister jag skrålande ut i texten. Resultatet kan bli intressant eftersom de runtomkring inte är begåvade med just den melodin i sitt huvud just nu. I mitt huvud låter det hur som helst väldigt bra.

Jo, jag inser att det ena sprudlande glada inlägget efter det andra kan bli en smula enahanda för att inte säga provocerande om man som läsare har bittra dagar. Men just nu skriver jag så här. Jag tycker att det är trevligt och att det gärna får fortsätta vara trevligt.

torsdag 10 maj 2007

Hej, jag är ledsen att jag inte har hört av mig...

Jag har inte varit särskilt anträffbar den senaste veckan. Mobiltelefonen har ibland fått ringa för sig själv och jag har kunnat konstatera att jag har valt en väldigt bra låt som ringsignal. Men man kan inte hålla på så särskilt länge, folk börjar faktiskt undra.
Så jag slog en signal till pappa. Och skyllde all frånvaro på en enskild person. Jag har sannerligen bejakande föräldrar. Pappa tyckte att det hela lät trevligt och undrade när han skulle få träffa henne. Panik. Nejnej. Här blir inga föräldraintroduktioner än på länge länge.

tisdag 8 maj 2007

Skrämmande

Blev introducerad för vänner och åt en skrämmande stadgad middag tillsammans. Hu! Fyra flator tydligt uppdelade i två par. Det ena paret är väldigt stadgade. Jag och bruden som släpade med mig dit är det inte. På en av de kitschigaste restauranger man kan hitta i stan. Det där stadgade paret sitter och diskuterar inköp av gemensam bostadsrätt. Jag petar bruden i sidan och säger att vi måste akta oss så att vi inte slutar så. För vi är alltså inte alls stadgade. Än. Vi lär förmodligen aldrig bli stadgade på just det tvåsamma sättet. Lik förbannat så beter vi oss stadgat och väldigt sockersött. Det är knepigt att upprätthålla någon form av aktiv kroppskontakt samtidigt som man äter middag om meningen är att det framförallt ska se ut som att man äter middag. Men det går.
Det är bara att inse. Jag har varit på en parmiddag. Trevligt sällskap och god mat förvisso men det lämnar en del blandade känslor också. Av sorten: Panikvadhållerjagpåmedjagkännerinteensdenhärmänniskan.

söndag 6 maj 2007

Förförd och förtappad

Är det verkligen okej att vilja träffa samma person både på förmiddagen och kvällen. Att varje blommande körsbärsträd skapar ett leende. Att någonting pirrar till om jag råkar gå förbi någon brud som använder samma schampo som hon och därmed luktar så där rätt. Syns jag på stan så identifieras jag lätt på det enfaldiga leendet och det lätt frånvarande blicken. Eller i engagerat sällskap med bruden som har den vackraste bysten jag någonsin lagt mina händer på.

lördag 5 maj 2007

Prestationer och sex

En sen diskussion blev intressant. Det hela handlade om hur man beter sig när man ska lära sig att tillfredställa en ny sexpartner. Jag blir förvånad när det väcker förvåning att jag i de sammanhangen ibland kan plocka fram oändliga mängder lugn och tålamod. Polarn utropade: "Aha! Du visar inte att du lider!". Haha. Nej, jag gör nog inte det. Framförallt för att jag oftast inte alls lider, snarare tvärtom. Jag ser det hela lite som en utsökt utmaning. (Tack mamma för att du har uppfostrat mig med åsikten att sex är någonting bra och roligt!)

Man kan självklart trassla till sex väldigt mycket. Man kan lägga dit förlamande prestationsångest. Addera någon form av underligt rättviseperspektiv där ingen ska få en orgasm mer än den andre. Då blir det dåligt och besvärligt. Trist när allt faktiskt kan vara otroligt bra istället.

fredag 4 maj 2007

Upptagen

Jag känner mig ganska upptagen av livet nu. På ett ganska bra sätt. Risken finns att jag slutar skriva för att drivkraften saknas. Blickar från ett par blåa ögon lockar och hennes hår faller i mitt ansikte. Det finns nog med tid för vänner och dagarna går fort. Men drivkraft kan komma tillbaka i andra former.

torsdag 3 maj 2007

Vart ska detta sluta tro

Jag struntade blankt i min plikter igår och stängde dessutom av mobilen. Dagen blev väldigt trevlig även om tiden till slut hann ikapp oss. Hon säger att hon tror att fortsättningen kan komma att bli mycket intressant. Det tror nog jag också. Det är ett privilegium att ibland få leda människor till att hitta nya sidor hos sig. Att även min rygg råkar bli sönderriven kan jag ha överseende med. Jag har nog saknat vissa saker mer än jag anade.

onsdag 2 maj 2007

Spännande sökord

Det är så skojigt att man numera kan söka sig hit via t.ex. Google. Min blogg finns på kartan så att säga. Men när man ser en del av sökorden så blir man ju sugen på att bedriva lite folkbildning.
Åtminstone två har undrat över vad "barnarov" betyder. Om man googlar lite till så kan man hitta rubriker såsom "Barnarov gav två års fängelse". För barnarov innebär att röva bort ett barn. (Om man inte använder ordet helt bokstavligt kan man även tänka sig att det handlar om att beröva ett barn på dess barndom.) Riktigt otrevligt och olagligt alltså.

"Tips på porriga meddelanden": Förmulera det hela kort men konkret. T.ex. "När du kommer hit tänker jag göra det och det med dig"/"Jag tänker göra si tills du låter så"/"Jag skulle vilja göra detta med dig"/"Du får mig att...."

"Bruden flata"? Jag må vara brud (typ) och flata (typ) men just den epiteten i bestämd form är redan upptagen så vitt jag vet, titta i min länklista!

"Lebisk sex"? Jag ställer mig lika frågande som den som sökte på detta. En sak vet jag, det är ingenting jag ägnar mig åt.

"Sexiga/snygga/smala/långa brudar"? Jag ägnar mig alltså inte åt att lägga ut bilder på brudar. Nejnej, Jag skriver bara om dem. Påpekas bör även att en brud självklart kan vara dödligt snygg och sexig utan att vara vare sig smal eller lång.

tisdag 1 maj 2007

Intimt problem

Ett sådana därt I-lands problem. För om jag inte hade boende, försörjning och mat så skulle jag aldrig hinna fundera över sånt här. Saken är i allafall att min mens borde dyka upp när som helst. Den kan göra det på ett ganska diskret sätt, så där så att den överumplar mig en smula. Och just nu så har en viss individ försatt mig i ett frustrerat tillstånd. Så jag kan inte lita på känslan. För jag vet inte om jag bara är våt eller om jag faktiskt går runt och blöder. Vilket resulterar i att jag försvinner in på toaletten bra mycket oftare än jag brukar för att kolla läget. Än så länge har det varit idel falskt alarm.