fredag 11 maj 2007

Happy!

En rar kollega tog in en stor kvist blommande hägg. Jag har varit glupande hungrig och blev lycklig av misosoppa. Under dagen finns goda förutsättningar för att hinna träffa familjen OCH hångla. Det ni! Inte samtidigt, men efter varandra.
I huvudet har jag Nina Simones "Here comes the sun" och ibland brister jag skrålande ut i texten. Resultatet kan bli intressant eftersom de runtomkring inte är begåvade med just den melodin i sitt huvud just nu. I mitt huvud låter det hur som helst väldigt bra.

Jo, jag inser att det ena sprudlande glada inlägget efter det andra kan bli en smula enahanda för att inte säga provocerande om man som läsare har bittra dagar. Men just nu skriver jag så här. Jag tycker att det är trevligt och att det gärna får fortsätta vara trevligt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du behöver verkligen inte be om ursäkt för att du är glad och lycklig! Om du är orolig för att läsarna ska bli uttråkade går det så bra så att kompensera för glädjen genom att berätta smaskiga detaljer om det som bringar lyckan istället ;-)

I know sa...

Haha. Får se om jag känner för att koka ihop något porno. ;-)