tisdag 28 augusti 2007

Sån dära inspark...

Kan vara såväl snäll som elak. Vår verkar vara ganska harmlös. Mer obekväma tider. Däremot är jag inte alls road av sånt så jag skippar som verkar okul. Vänner hinner jag nog skaffa ändå under dessa långa år. Däremot är jag förundrad över att det är så få som vågar stå för att de inte vill, som vågar låta bli att dyka upp.
Självklart finns en grupp som tycker att inspark med lekar och tramsigheter är roligt. Men det finns även en grupp som inte är så på men där nästan ingen verkar våga säg nej. För jo, man är nog rädd för att bli utpekad som tråkmåns. Eller utpekad över huvudtaget. En sån som inte vill vara social och rolig. Jag är mer för respekt och integritet och egna, självständiga val.
Så jag sitter här och både längtar och smått bävar inför att den egentliga undervisningen ska börja. Jag räknar smått ner. Tre nätter till, sen får jag träffa min fina igen. Tre nätter tillsammans och sen många nätter isär igen. Ja, detta är nu ett distansförhållande. Nej, något sådan har jag inte haft förrut. Men jag hoppas att det går bra för hon är väldigt väldigt bra.

måndag 27 augusti 2007

Trött amöba.

Jo, jag är student nu. Väldigt trött student. Långt från hem, vänner och flickvän. Men jag har redan hittat det lilla flatiga vegan-gänget som finns här. (Nå, just på mitt program då.) Nu är jag iofs inte vegan så jag passar kanske inte in till 100% men det kan nog blir bra ändå. Jag har fått klappa den lenaste hundvalpsmagen också.

fredag 24 augusti 2007

Stress. Och ska jag eller ska jag inte...

Nästnäst sista natten hemma innan skolan börjar. Kontrakt är skrivet och nycklar uthämtade. Jag har inte börjat packa än men lastbil är bokad. Just ja. Adressändra måste jag också. Heh. Trött! Stressad! Och nervös.
Och hur ska jag göra med bloggandet. Jag kommer ha svårt att låta bli att skriva om vad jag pysslar med. Det är en uppfylld livsdröm, sånt är svårt att hålla käft om. Och om jag skriver vad jag pluggar så är jag genast inte alls lika anonym. Står jag för allt jag har skrivit? Vill jag att mina kommande kursare ska kunna googla sig hit?
Jag blir genast otroligt mycket enklare att hitta på Qruiser men det gör inte så himla mycket. Bloggen är mest tänkt till hbt-gruppen. Men de där andra studenterna? Ska de få veta att jag skriver om sex och annat på internet!? Tänk om de är inskränkt frikyrkliga allihopa? Nu tror jag iofs inte alls det och förresten måste man inte vara inskränkt som frikyrklig. Men. Jag ska spendera långlång tid med de där människorna. Jag vet inte alls.

måndag 20 augusti 2007

Kräsen som fan

Häromkvällen så surfade jag a la sexleksaker. Och tittade smått nostalgiskt på bl.a. Lovestores hemsida och andra svenska butiker. Där jag surfade innan jag hade köpt min första sexleksak. Så här i efterhand var det nog bra att jag styrde näsan utomlands när jag väl shoppade loss. För när jag tittade nu tyckte jag att sortimentet var eh. begränsat. Framförallt var det mycket trams i diverse ftalat-fyllda och potentiellt illaluktande material. Inget sånt i närheten av mina slemhinnor tack. Ge mig silikon! Och visst finns det ett silikonutbud. Men alldeles för många av de leksakerna har små söta ansikten. Och är ganska. ehum. små.
Jag försökte vara lite optimistisk och klickade på en rubrik i stil med "Kul för två" där jag tänker mig att man skulle kunna placera en dubbeldildo. Men icke. Bara en fantastiskt utbud av vibrerande kukringar.
Någon gång har det skämtsamt diskuterats grönsakers användningsområden och jag har spontant kastat ur mig att de måste vara ekologiska. Haha. Kräsen, jag?
(Jo, jag vet att man kan och bör trä kondomer över ftalat-leksaker och grönsaker för den delen. Men jag föredrar leksaker som man kondom-klär ur säkrare sex-synpunkt eller för att slippa tvätta dem bums. Inte vara tvungen för att själva leksaken är halvgiftig.)

lördag 18 augusti 2007

Sämre kvällar mot bättre mornar

När man kommer hem och det har hunnit bli mörkt. Och man är trött och förkyld. Och snubblar så att man välter ut vattenskålarna på golvet när man är på väg för att tända lampan. Och man borde ställa sig och diska för att alla gafflar gömmer sig någonstans i botten av diskhon. Och köksbordet inte riktigt syns under diverse högar.
Då kan man stoppa huvudet i kudden, gömma sig under täcket. För att istället vakna i ett friskare tillstånd. Nästan sådär utsövd. Så det var så här det kändes när man har sovit tillräckligt! Disken kvarstår men själv diskhon är löjligt liten, SÅ mycket disk är det inte egentligen. Inte mer än att man kan överväga att ta tag i den efter frukost.

torsdag 16 augusti 2007

Sick little me

Snorig till max sitter jag hemma och förgås tidvis av tristess. Drömmer febriga drömmar om hur jag vill bo och hur jag inte vill bo. Fixar vuxna saker som att säga upp abonnemang. Byebye Felia och fast telefon. Byebye Bredbandsbolaget. Pratar med A-kassan och kommer fram till att jag lika gärna kan gå ur där också eftersom man inte kan få reducerad månadsavgift när man pluggar.
Igår var jag också lagom förkylningsmatt men då i intressant kombination av sexuell frustration. Flickvännen verkar däremot inte ha någonting emot mina snoriga Pillow Queen-tendenser. =) Själv kan jag däremot tänka mig mer upphetsande saker än: Kom och sätt på mig... snörvel...
Idag är däremot snorigheten än värre så min sexlust verkar också ha sjukanmält sig. Däremot är jag fortfarande bortskämd till max då flickvännen verkar ha som plan att komma hit och stoppa lunch i mig. Wee!

(Okej. Revidering. När hon kommer hit och hånglar upp mig så känner jag mig indeed sexuell trots snoret... Heh. Vem försökte jag lura.)

tisdag 14 augusti 2007

Plågsamt men snart slut för den här gången

Att jobba alltså. Tidig morgon, andra dagen på jobbet efter semester. Nästan ont i halsen och distinkt täppt i ena näsborren. Men jag har inte så många arbetsdagar kvar längre och löneansvarig stoppar in huvudet och undrar hur många semesterdagar jag har innestående. Diademet är förövrigt den i särklass bästa blomvattnaren och husdjurspassaren ever. Inte bara att djuren ser icketraumatiserade ut och blommorna lever. Utan darlingen har dessutom städat. Inte för att jag lämnade lägenheten i totalt kaos men det var klart mer städat när jag kom hem än när jag åkte. Middag som tack kanske... Diademet kommer snart strimla mig levande om hon inte får träffa min flickvän snart. Och jag vill ju att de ska träffas, båda viktiga och bra i mitt liv. Men det är som att månaderna har försvunnit i en blinkning.
Bästa vännen som bor några kvarter bort springer då och då på min flickvän på matlivs. Vilket gör att söta en gång kommit hem med något ätbart och sagt att Bästa vännen har nämnt att jag tycker om det. Och Bästa vännen har ju indeed koll.

Koll börjar jag även få på bilen efter förra veckans långresa tur och retur. Drivknutarna smattrar hemtrevligt när man svänger som en liten påminnelse om att de någon gång tänker bli helt kaputt. Någonstans mitt i veckan började bilen låta alldeles fördjävligt. Och oljudet tilltog. Vi slog våra kloka huvuden ihop och funderade. Undra om det är så här det låter när drivknutarna ger upp? Eh. Men bilen rullade rätt snällt fortfarande om än med mycket oljud. Räddningen kan vara släktingarna i norr. Som när vi rullade in på deras uppfart inte sa "Hej!" utan "Ni har en trasig ljuddämpare!" Jag bad dem visa och visst. Under bilen satt ett rör som hade rostat sönder alldeles bedrövligt mycket, så där så att det hade lossnat från lådan (läs: bakre ljuddämparen) där det ska sitta fast. På sätt och vis var det humor att åka i en liten röd bil som lät som en mycket stor bil men väldigt mycket motor. Folk vänder på huvudet och får det inte att gå ihop. Nå, de som inte förstår att ljuddämparen är trasig alltså. Jag tänker nog bli bra på motorer, det är sjukt irriterande att inte veta hur allting ska fungera...

söndag 12 augusti 2007

Tillbaka

Hej storstad! Vart kom alla människorna ifrån? Och alla bilar? Jag vänjer mig alldeles för fort vid trevliga ljud som sus i skog, eldigt sprak och vågor mot stenig strand. Kåda som fastnar på huden och varmvarm bastu. Fyr som blinkar om natten. Tankar och känslor pratades igenom. Det är rätt trevligt att faktiskt veta det jag trodde, att vi tänker ungefär på samma sätt när det kommer till relation och förhållande. Kommande flytt blir lättare av att veta det.
En vecka går för fort. Tiden går fortfarande för fort. Kusinbarnen jag ser ungefär en gång per år hade växt sen sist. Släkten smått förvirrad över att det inte var samma flickvän som sist.

På den långa hemvägen så svängde vi förbi min kommande hemstad och jag tittade på några av studentbostadshusen och kom fram till att jo, där kan jag nog bo. Anmälde intresse på ett rum nu när jag kom hem och får veta om någon vecka. I sådana fall blir det flytt redan till septembers början. Där kommer jag få nära till skog. Men det är läskigt att rycka upp sina rotade rötter för att plantera om dem någon annanstans.

söndag 5 augusti 2007

Ljuva kontraster

Jag gick inte på den den stora tjejfesten eller Ms Gay. Däremot gick jag på Dekadance och det ska jag nog göra igen. Folk har skojiga kläder på sig, vissa mer ambitiösa än andra. Sådär så att jag nästan tänker på maskerader från barndomen. Kombinationen med darkroom gör däremot att man hinner bestämma sig för att det hela är klart barnförbjudet. Det plus att en del nästan inte har några kläder alls på sig.
Och snart blir det skogar i norr istället. (Jo, jag har nordliga anlag.) Blåbär och fotogenlampor. Långt från Dekadance. Men jag trivs strålande bra även där, jag vill ha natur och dekadenta fester för att bli nöjd. (Nå, plus en bunt av helt andra saker. Men det är så praktiskt att generalisera ibland.)
Den närmsta veckan blir av praktiskt skäl internetavgiftning, no more blog this week. Och jo, pappa paraderade stolt. Och ringde sen för att berätta att han var jättetrött för att han hade gått hela vägen. Jag är inte så lite stolt.

fredag 3 augusti 2007

Tusen tankar och många människor

Människorna är trevliga men jag har nog nått en viss överdos av social umgänge. Det är visst Pride just nu och jag har traskat i parken en liten stund. Eftersom jag trots allt är bortskämd med dogtag. Men jag blev inte jättepepp av att mosa mig igenom alla människor som stod framför stora scenen. Förresten var tydligen alla dessa människor schlager-bögar enligt Mark som nog var konferencier. Jag som tyckte att det var alla möjliga olika människor där, t.o.m. ganska många kvinnor. Men vill man vara snäll med Mark som kan man nog tolka det som att alla som var där tyckte om schlager och därför för kvällen kan identifiera sig som schlager-bögar...?
Tätt med folk. Och även en rätt intim känsla som infinner sig när man kan konstatera att nu står två tidigare sexpartners till mig samtidigt i det här tältet. Och minst en buksyster. Tur att vi är såta vänner allihopa.
Jag har dansat pardans och det var sjukt kul. Samtidigt glömde jag alldeles bort att gå på release-festen för Stora Sexboken. Shame on me. Men jag hörde att succén var total och något annat hade jag aldrig trott.
Detta med studentbostäder förresten. Ska man nöja sig med något halvsunkigt och tänka att man kan byta upp sig efter något år? Bara för att det vore skönt att kunna flytta snart och slippa parasitera hos andra människors soffor någon längre tid. Eh. Jag vet inte.
Lite mer festligheter och med dem sena kvällar blir det och jag har en väldans fin stass hängande som ska premiäranvändas. Ev. har jag också en förälder som vågar gå med Stolta föräldrar i paraden i år. ;-) Hoppas att modet räcker hela vägen.
Det är roligt att se alla de där knappt myndiga som är på Pride för första eller andra gången och allt är spännande och stort och nytt. Samtidigt kan jag inte alls koncentrera mig på Pride själv. I tankarna är jag redan på väg bort från min hemstad mot ny sysselsättning.