onsdag 22 juni 2011

Äldre, klokare?

Jodå, jag lever fortfarande. Så här några år senare, snart färdigpluggad. Inte kvar i den relationen som var för några år sedan. Planer på att göra Pride i sommar, har inte direkt gjort Pride på flera år. Tröttnade av jobbandet och ölen i plastglasen i dammet på grusplanen. Men pepp på årets nya öppnare koncept, jag vill kanske rent av bidra med att dricka en öl i platsglas.
Funderar på relationer. Så fort etiketten förhållande dyker upp dyker ett knippe "needs" upp, och jag är inte säker på att alla faktiskt hör hemma där. Övar mig på att älska lite lagom, utan att ställa några krav alls, och tänkte göra det så länge det känns trevligt.
Var på dejt med en ny människa. Och hur introducerar man egentligen bäst, för en ny bekantskap, sitt BDSM-intresse, att jag har en människa jag älskar och leker/ligger med någon gång ibland, som jag helst vill ha kvar i mitt liv, att jag nog tänker försöka skaffa barn inom några års tid förmodligen tillsammans med en vän. Men att det finns en plats ledig i mitt hjärta och mitt liv, den där vardagliga med möjlighet att få relativt mycket av min tid. Förutsatt att man nu inte känner avsky inför BDSM, att man står ut med att jag har en slampa som jag älskar men träffar ytterst sporadiskt och att det (om det går som jag vill) finns barn i mitt liv om några år.