tisdag 15 april 2008

Någonstans där sen blir det sommarlov.

Eller snarare sommarjobb. Men jag längtar lite efter att vara upptagen dagtid men att kunna gå hem sen på kvällen och vara helt och fullt ledig. Nu är jag aldrig riktigt ledig. Knappa veckopauser mellan de intensiva tentaplugg-omgångarna. Sådär så att jag blir skittråkig att umgås med, kommer inte på något annat att prata om än skolan. Jag hör till den tramsiga gruppen som har lätt för mig - eller: jag pluggar och därför klarar jag mig. Men inför varje ny tenta är jag lika galet orolig. Trots att det hitintills alltid har gott bra.
Bloggen glöms bort. Mellan varven kommer jag på saker som skulle kunna bli läsvärda inlägg. Men den är inte tillräckligt hemlig för vissa saker och för hemlig för andra saker. Kärleken består i varje fall och dit tänker jag nog rymma ikväll för att slippa våndas ensam natten innan den läskiga tentan som kommer. SJ kommer få många av mina pengar under dessa år. En ettårs-dag närmar sig. Jag vill ha flera sådana där års-dagar med just henne.
En god vän behöver tröst. Jag har förbaskat svårt att hålla käft. Vissa saker och känslor bara bubblar ur mig. Än så länge utan alltför stora konsekvenser. Bara att hoppas på att jag endera lär mig att hålla käft. Eller blir allt bättre på att linda in saker på ett bra sätt.